top of page

Miten haluat myydä autosi?

Kilpailuta autoliikkeet, saat tarjoukset 2-5 arkipäivässä

 • Todennäköisesti paras hinta

 • Parempi näkyvyys

tick_edited_edited.png

Kun arvostat
         parasta hintaa!

ILMOITUS 0€

logo-black.png

Myy autosi salaman
nopeasti jopa 1 tunnissa!

*Kuitenkin vähintään 24 tunnin aikana

 • Nopeat kaupat

 • Reilu hinta

 • Vauhdikas nouto & luovutus

tick_edited_edited.png

Kun haluat
          nopeutta!

ILMOITUS 0€

logo-black.png

Tarjous jopa
tunnissa!

UUTTA!

 • Miten saan autoliikkeen kunnolla kiinnostumaan autostani?
  1. Aseta realistinen pyyntihinta! ✅ Mikäli oma hintatoiveesi on liian korkea, autosi ei todennäköisesti saa hyviä tarjouksia. Pääset parhaaseen lopputulokseen, kun asetat pyyntihinnan siihen hintaan, jolla olet valmis myymään autosi. Tällöin useampi autoliike osallistuu tarjouskilpailuun ja lopullinen hinta nousee useammista tarjouksista. On myös hyvä huomioida että ostajana on autoliike, jolloin kuluttaja hintaa autosta ei voi pyytää. 2. Täytä myynti-ilmoitus huolellisesti lisäämällä hyvät kuvat ja tarkat lisätiedot ✅ Jokainen auto on yksilö. Jos autoliikkeet eivät saa myynti-ilmoituksestasi tarkkaa kuvaa auton kunnosta ja huoltohistoriasta, eivät he todennäköisesti pysty laskemaan kunnon tarjousta autostasi. Täytä myynti-ilmoitus mahdollisimman rehellisesti ja lisää riittävät kuvat autostasi. 3. Vältä ilmoituksen polttaminen ❗️ Kilpailutuksen teho on paras mahdollinen aina ensimmäisellä kerralla. Mikäli autoilmoituksesi on joka portaalissa saatavilla ja se pyörii useamman kerran eri sivustoilla sen kiinnostavuus laskee ostajien silmissä. Ilmoitus palaa nettiin ja kilpailutus epäonnistuu helpommin. Pilaantunut hedelmä efekti. Ostajat ovat loppujen lopuksi pienijoukko ammattilaisia jotka seuraavat markkinaa erittäin terävästi.
 • Miksi kannattaa käyttää Autokilpailutus palvelua auton myymiseen?
  Jos haluat kilpailuttaa autosi ostotarjoukset kaikissa autoliikkeissä helposti, nopeasti ja turvallisesti. Varmistat parhaan autoliikehinnan etkä vahingossa myy autoasi liian halvalla. Olemme yhteytesi kaikkiin autoliikkeisiin yhdellä myynti-ilmoituksella! Autonmyynti kauttamme on todella helppoa! Lisäksi Suomen Autokilpailutus oy:n omistus on 100% suomessa 🇫🇮
 • Kuinka pitkään kilpailutus kestää?
  Kilpailutus kestää 2-5 arkipäivää. Jos sinulla on kiire, voit valita pikamyynnin ja saat tarjouksen jopa 1 tunnissa!
 • Sitoudunko myymään autoni kilpailutuksen jälkeen?
  Et sitoudu. Uskomme kuitenkin saavasi kauttamme niin hyvän hinnan, että olet valmis luopumaan autostasi. Mikäli et päädy myymään autoasi, palvelu on siinäkin tapauksessa täysin ilmainen!
 • Missä palvelu toimii?
  Palvelu toimii koko Suomen alueella. Autoliikkeitä on palvelussa aina Etelästä pohjoiseen asti!
 • Mistä Autokilpailutus saa rahansa?
  Perimme autoliikkeiltä pienen komission auton välittämisestä.
 • Millaisia autoliikkeitä palvelussa on?
  Palvelussamme on mukana tunnetut ja luotettavat autoliikkeet.
 • Autostani on loppuvelkaa, voinko myydä autoni?
  Loppuvelkaisen auton myyminen ei ole este kaupoille. Palvelussamme on ostajina vain autoliikkeet jolloin loppuvelan lunastus onnistuu normaalisti.
 • Millaisen hinnan voin saada autostani?
  Palvelumme avulla saat korkeimman autoliiketarjouksen autostasi. Kuluttajahintaa autosta ei kuitenkaan saa. Mikäli haet täyttä kuluttajahintaa autostasi, suosittelemme laittamaan sen itse myyntiin ja toimimalla itse myyjänä. Jos kuitenkin arvostat helppoutta, autostasi on loppuvelkaa ja haluat varmistaa parhaan autoliike tarjouksen, on palvelumme siihen täydellinen.
 • Mitä tapahtuu kun hyväksyn tarjouksen?
  Kun päätät hyväksyä tarjouksen, korkeimman tarjouksen tehnyt ostaja soittaa sinulle ja voitte sopia jatkotoimenpiteet ja auton luovutusajankohdan. Tarjouksen hyväksymisen jälkeen on sinulla 2 viikkoa aikaa toimittaa auto liikkeeseen.
 • Haluaisin vaihtaa autoni, kannattaako minun käyttää palvelua?
  Palvelumme toimii myös autonvaihto tarkoitukseen erinomaisesti. Voit kilpailuttaa korkeimman autoliike tarjouksen, tarjouksen hyväksymisen jälkeen sinulla on 2 viikkoa aikaa toimittaa auto liikkeeseen. Voit 2 viikon aikana etsiä itsellesi uuden menopelin jolloin vanha auto ei ole enään rasitteena kaupanteossa. Sinulla on myös suorankaupan tilanteessa hyvä neuvotteluasema.
 • En tiedä kannattaako minun myydä auto kuitenkin itse?
  Itse myymällä voit saada autostasi keskiarvolla n. 1000€-2000€ enemmän mutta tällöin sinun on nähtävä vaivaa auton myymiselle (lue työtä). Laadit myynti-ilmoituksen, otat yhteydenotot vastaan, esittelet auton, välttämättä ensimmäinen koeajaja ei ole valmis autoa vielä ostamaan. Kuuntelet vaihtotarjouksia. Myös loppuvelkaisen auton myynti kuluttajalle voi olla haastavaa jne. Mikäli autosi on yli 10 000€ arvoinen on itse myynti huomattavasti haastavampaa. Ihmiset tarvitsevat rahoitusta, haluavat antaa vanhan auton vaihdossa, haluavat virhevastuuta jne. Monesti autoliike voi pyytää vastaavanlaisesta autosta enemmän kuin kuluttaja juuri näistä syistä johtuen. Suosittelemme kokeilemaan autokilpailutus.fi : n palvelua, on todella helppo, vaivaton ja turvallinen tapa myydä!
 • Onko Suomen Autokilpailutus oy:n omistus suomessa?
  Olemme ainoa tarjoustenkilpailutus alusta jonka omistus on 100% suomessa 🇫🇮
 • Voinko myydä autoani samaan aikaan muualla?
  Auto kannattaa ehdottomasti poistaa muista kanavista kilpailutuksen ajaksi. Näin kaikki kysyntä kohdistuu yhteen paikkaan ja kilpailutuksen teho on paras mahdollinen!

Usein kysyttyjä kysymyksiä:

bottom of page