top of page

Erna myi autonsa Autokilpailutus.fi:n kautta ja ihastui palvelun helppouteen

Päivitetty: 17. kesäk. 2023
Miksi päätit kokeilla autokilpailutusta?


Olen töideni takia erittäin kiireinen ja halusin vaivattoman tavan myydä autoni! Autoliikkeissä kiertäminen ja tarjousten pyytäminen olisi vienyt liikaa aikaa. Autokilpailutuksen avulla sain useita liikkeitä kilpailemaan autostani ja sen ansiosta erinomaisen hinnan!


Oliko hinta parempi kuin kuvittelit?


Hinta oli noin 1500-2000 euroa enemmän kuin olin kuvitellut saavani autosta. Olin yllättynyt lopulta hinnasta, jonka autoliike oli valmis maksamaan. Eli ainakin minun kohdallani autokilpailutus toimi erinomaisesti ja jopa ylitti odotukseni.Miksi valitsit autokilpailutuksen?


Olin lukenut palvelusta LinkedInista ja se vaikutti hyvältä ja suoraviivaiselta. Palvelussa ei tarvinnut sitoutua mihinkään ja kilpailutus oli ilmainen. Palveluun kuului myös kuvauspalvelu, joten itseni ei tarvinnut huolehtia auton myymisestä ollenkaan - Paitsi viedä auto lopulta voittaneen huudon tehneeseen liikkeeseen.Käyttäisitkö palvelua uudestaan?


Ehdottomasti. Palvelusta jäi ammattimainen kuva ja sain hyvää palvelua. Kaiken lisäksi se oli myös todella nopea. Auto kuvattiin Tiistai aamusta ja keskiviikkona iltapäivästä sain jo tarjouksen huutokaupasta. Eli kaikki tapahtui reilussa vuorokaudessa.Mitä haluisit sanoa muille, jotka miettivät autokilpailutus palvelun käyttöä?


Kannattaa todellakin kokeilla! Palvelussa ei ole mitään hävittävää – päinvastoin, Ammattimaisuus näkyy kaikessa tekemisessä ja itselleni oli tärkeätä että sain hoidettua koko myynti prosessin avaimet käteen periaatteella. Autosta otettiin hyvät kuvat ja tarkat tiedot ylös. Se ilmeisesti kannatti, koska huutokaupassa oli lopulta monta liikettä kilpailemassa autostani ja sain hyvän hinnan.


Autokilpailutus.fi - Myy autosi helposti netissä. Ainoa kilpailuttaja jonka omistus on 100% suomessa.


Comments


bottom of page