top of page

Milloin on paras aika myydä auto

Päivitetty: 22. elok. 2023

Auton myyminen voi olla iso päätös. Moni meistä miettii, milloin on hyvä aika myydä auto.


Kannattaako vaihtaa auton uudempaan vai ajaa vanhalla vielä jonkin aikaa? Onko auton myynti kannattavaa juuri nyt?


Auton myynnissä kannattaa ottaa huomioon erilaisia tekijöitä, jotta saat parhaan mahdollisen hinnan autostasi.


Kunto vaikuttaa auton myyntihintaan


Auton kunto vaikuttaa sen myyntihintaan. Jos auto on hyväkuntoinen ja huollettu säännöllisesti, sen arvo säilyy paremmin. Kauppa voi helposti kaatua siihen, että autosta ei löydä aukotonta huolto historiaa, jonka takia autoliike ei uskalla tehdä tarjousta. Eri merkkien ja mallien välillä on myös suuria eroja jälleenmyyntiarvossa. Nyrkkisääntönä voi sanoa, että suositut automerkit ja mallit säilyttävät hyvin arvonsa, kuten Toyota, Volvo ja Volkswagen.


Kevät on paras aika myydä auto


Yleisesti voidaan sanoa että kun autoihin aletaan vaihtaa kesärenkaita alle, niin silloin on myös paras aika myydä auto. Eli kevään tullen ja auringon tullen heräävät myös auton osto halut. Se tarkoittaa sitä, että käytetylle autolle on yleensä silloin paras kysyntä. Huonoimpia hetkiä myydä auto on vuodenvaihteen molemmin puolin ja etenkin joulun alla autokauppa hiljenee. Toisaalta se voi olla myös hyvä paikka hankkia uusi auto kun autoliikkeet haluavat saada varastoa myytyä ja tilinpäätöksen näyttämään hyvältä.

Auton myyntiin vaikuttaa myös kuvien laatu ja ilmoituksen kattavuus, joten niihin kannattaa aina panostaa, oli vuodenaika mikä tahansa.


Auton myynti onnistuu nykyään helposti netissä


Auton myynti netissä on tänä päivänä erittäin suosittua. Auton myyntiä varten on olemassa uusia erilaisia verkkopalveluita, kuten palvelumme Autokilpailutus.fi, jotka auttavat sinua löytämään parhaan ostajan autollesi. Palvelumme avulla voit kilpailuttaa autosi useiden ostajien kesken ja asiantuntijamme pitävät huolen myynti-ilmoituksen yksityiskohdista, koska haluamme asiakkaidemme saavan parhaan hinnan myytävästä autosta.


Yhteenveto


Yhteenvetona voidaan sanoa, että hyvä aika myydä auto on silloin, kun ajankohta on sinulle itsellesi paras. Autojen myynnissä on sesonkeja, mutta kysyntää on vuoden ympäri. Auton myynti netissä on myös hyvä vaihtoehto, sillä se helpottaa ostajan löytämistä ja voi auttaa saamaan paremman hinnan autosta.

Kun harkitset autosi myyntiä, Autokilpailutus.fi auttaa sinua saamaan autostasi parhaan hinnan ja tekemään autoliikkeiden kilpailutuksesta mahdollisimman vaivatonta.

Autokilpailutus.fi on uusi palvelu, jossa myyt autosi helposti netissä.


· Varmistat parhaan hinnan

· Kilpailutamme autot kaikissa autoliikkeissä

· Saat tarjouksen autostasi 2-5 arkipäivän kuluessa.


Autokilpailutus.fi - Myy autosi helposti netissä. Ainoa kilpailuttaja jonka omistus on 100% suomessa.Comments


bottom of page