top of page

Miten Autokilpailutus.fi eroaa AutoVexistä?

Päivitetty: 22. elok. 2023
Auton myynti voi olla stressaavaa ja aikaa vievää puuhaa, mutta nykyään on palveluita, jotka tekevät auton myymisestä vaivatonta ja helppoa. Uutta tapaa hoitaa auton myyminen suoraan netissä edustavat AutoVex sekä uusi palvelu Autokilpailutus.fi.


Tässä kirjoituksessa kerromme miksi auto kannattaa myydä autokilpailutus.fi palvelun kautta ja miten palvelumme eroaa AutoVex palvelusta.


AutoVex


AutoVex on palvelu, jonka kautta auton huutokauppaamisen voi tehdä suoraan verkkopalvelun kautta. Monet asiakkaat ovatkin löytäneet palvelun ja arvostavat helppoa nettiasiointia, joka poistaa tarpeen ottaa yhteyttä useaan autoliikkeeseen.


AutoVex on täysin automatisoitu palvelu ja asiakas syöttää itse auton tiedot palveluun sekä neuvottelee halutessaan auton hinnasta autoliikkeen kanssa. Tämä toimintapa poikkeaa autokilpailutuksesta, jossa ammattimainen myyntitiimi hoitaa tarjousneuvottelut autoliikeen kanssa ja pyrkii saamaan puristettua kuluttajalle parhaan hinnan. Autamme myös myynti-ilmoituksen yksityiskohtien hiomisessa, jotta auto vaikuttaisi mahdollisimman houkuttelevalta autoliikkeen näkökulmasta.


Autokilpailutus.fi varmistaa autollesi parhaan hinnan ja nopean myynnin


Autokilpailutus.fi on palvelu, jossa halusimme yhdistää helpon nettiasioinnin kokonaisvaltaiseen palveluun, jossa asiantuntijamme varmistavat auton myyntiprosessiin liittyvät yksityiskohdat asiakkaan puolesta.


Myynti-ilmoituksen jättäminen tapahtuu puhtaasti netissä, mutta toisin kuin AutoVexin palvelussa, asiantuntijamme pitävät huolen myynti-ilmoituksen yksityiskohdista sekä auton kilpailutuksesta kaikkiin autoliikkeisiin.


Painotamme kunkin auton tärkeimpiä ominaisuuksia ja vertailemme niitä vastaaviin suomessa myynnissä oleviin autoihin. Näin varmistamme parhaan neuvotteluaseman tarjouseneuvotteluissa autoliikkeen kanssa.

Suomen autokilpailutus oy:n omistus on 100% suomessa

Mikäli autosi on hieman haastavempi tapaus tai autossasi on korkea loppuvelka, autamme sinua löytämään myös parhaan myynti-tili yhteystyökumppanin auton myymiseksi!


Jätä auton myynti ammattilaisille - vaivattomasti netissä


Autokilpailutus.fi on täyden palvelun markkinapaikka auton myyntiin, jossa haluamme varmistaa, että asiakkaamme saavat varmuuden hyvästä hinnasta sekä nopeasta myynnistä.


Mikäli haluat varmistaa, että saat autosi myytyä hyvään hintaan ja haluat kilpailuttaa vaivattomasti useat autoliikkeet, tutustu Autokilpailutus.fi palveluun!


Autokilpailutus.fi on uusi palvelu, jossa myyt autosi helposti netissä.

Varmistat parhaan hinnan

Kilpailutamme autot kaikissa autoliikkeissä

Saat tarjouksen autostasi 2-5 arkipäivän kuluessa.
Tuotamme palvelukokemuksen henkilökohtaisena, hyödyntäen alusta teknologiaamme


Autokilpailutus.fi - Myy autosi helposti netissä. Ainoa kilpailuttaja jonka omistus on 100% suomessa.Miten Autokilpailutus.fi eroaa AutoVexistä?
Miten Autokilpailutus.fi eroaa AutoVexistä?

Comments


bottom of page