top of page

Näin käytät Autokilpailutus.fi - palvelua auton myyntiin


Tervetuloa Autokilpailutus.fi-sivustolle - Palvelumme avulla teet nopean ja vaivatottoman auton myynnin! Onko sinulla suunnitteilla vaihtaa nykyinen auto uuteen vai harkitsetko luopumista? On turhaa seisottaa tarpeetonta autoa pihalla, kun voit myydä sen ja välttää juoksevat kulut. Auton tarve saattaa muuttua, ja järkevää voi olla vaihtaa se toiseen. Oli tilanteesi mikä tahansa, ensisijaisesti suosittelemme myymään autosi. Tämä pätee myös, kun olet hankkimassa uutta autoa tilalle!

Helpota auton myyntiprosessia Autokilpailutuksen avulla - suosittelemme katsomaan uuden menopelin valmiiksi ennen kilpailutusta.

Useimmiten kaupat toteutuvat jopa muutamassa päivässä meidän kauttamme! Kun valitset meidät autosi myyntiin, olethan valmis luopumaan autosta kahden viikon kuluessa tarjouksen hyväksymisestä.

Ilmoituksen tekeminen - tärkeät huomioitavat asiat:

Ilmoitukseesi tulee antaa rehellinen ja kattava kuva autosi kunnosta. Rekisterinumeron ja ajokilometrien jälkeen sinulta kysytyään yleisimmät kysymykset liittyen autoon. Sinun ei tarvitse tietää kaikkia teknisiä yksityiskohtia! Lisätietoihin kannattaa kirjoittaa tärkeimmät lisävarusteet (esim. Webasto, vetokoukku, adaptiivinen vakionopeudensäädin), sillä ne vaikuttavat auton arvoon. Kerro myös avoimesti huolto- ja vauriotiedoista. Onko autoa korjattu tai onko osia vaihdettu? Mitä rehellisemmin kuvaat autosi kuntoa, sitä houkuttelevampi se on autoliikkeille.

Myyntikuvat - ensivaikutelma ratkaisee: Aloita ilmoituksen tekeminen ottamalla selkeät ja monipuoliset kuvat autostasi. Kuvaile autosi eri puolet ja huomioi myös mahdolliset virheet. Muista kuvata myös huoltokirja, jos sellainen on. Kuvia voi lisätä chatin kautta myös jälkikäteen.

Hinta - reilu hintapyyntö houkuttelee ostajia: Aseta pyyntihinta realistiselle tasolle. Liian korkea hinta voi vähentää autoliikkeiden kiinnostusta. Vältä liian korkeaa hintaa tai äärimmäistä minimihintaa - realistisuus houkuttelee oikeita tarjouksia. Suosittelemme keskittymään palveluumme ja välttämään samanaikaista myyntiä muualla.

Huutokaupan aikana Huutokauppa alkaa tiistaisin klo 12:00 ja päättyy keskiviikkona klo 14:00-15:00 Tarjoukset yleensä kiristyvät huutokaupan loppumetreillä, joten ole kärsivällinen. Älä poista ilmoitusta kesken huutokaupan äläkä tee myyntipäätöksiä ennen huutokaupan päättymistä. Huutokaupan kesto voi vaihdella, mutta ilmoitus on voimassa enintään 5 arkipäivää. Ja tarjouksen saat viimeistään torstaiksi klo 17:00 mennessä.


Jos tarjouksia ei tule, voit aina ottaa yhteyttä meihin ja tarkistamme ilmoituksesi. Ota meihin helpoiten yhteyttä sähköpostitse tai chatin kautta.

Huutokaupan jälkeen - toimi näin:


Kun huutokauppa päättyy, olemme sinuun yhteydessä puhelimella / meilillä. Sinulla on 30 tuntia aikaa reagoida tarjouksiin: Hyväksy, Neuvottele tai Hylkää. Jos hinta-arvio eroaa, neuvottele ennen hylkäämistä.


Kun hyväksyt tarjouksen, autoliike ottaa sinuun yhteyttä. Kaupat tehdään suoraan autoliikkeen kanssa, joten et tarvitse meidän palvelua enää hyväksymisen jälkeen. Autoliike antaa ohjeet ja sopimuksen tiedot. Jos autossasi on loppuvelkaa, autoliike hoitaa sen rahoitusyhtiölle.

Autokilpailutus.fi tarjoaa nopean, vaivattoman ja parhaan hinnan autosi myyntiin - missä tahansa tilanteessa!Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Autokilpailutus.fi palvelu uudistuu

Olemme tehneet lujasit kehitystyötä autokilpailutus.fi palvelun parantamiseksi. Julkaisemme täysin uuden käyttöliittymän kuluttajille sekä autokaupoille toukokuusta 2024 alkaen. Nykyinen palvelumallim

Comments


bottom of page